به گزارش کارگزاریاب؛ در پایان معاملات امروز، شاخص کل بورس پس از افت 6هزار و 240واحدی، در ارتفاع یک میلیون و 533هزار واحد قرارگرفت. شاخص کل هموزن نیز، 0.28درصد افت کرد و به 422هزار واحد رسید.
طی معاملات روز جاری، اشخاص حقوقی حدود 350میلیارد تومان وارد بازار سهام کردند و ارزش کل معاملات خرد نیز، به سه هزار و 820میلیارد تومان رسید. اشخاص حقوقی 28درصد یعنی هزار میلیارد تومان سهام خریدند و مازاد خریدشان 9درصد از کل معاملات شد.
سه نماد «بپاس»، «تفارس» و «فولاد» لقب بیشترین افزایش سهام حقوقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقیقیها نیز بیشتر به «خلیبل»، «ورنا» و «حکشتی» معطوف بود. «میدکو»، «فملی» و «فولاد»، بیشترین اثر منفی و «حکشتی»، «وپارس» و «خودرو»، بیشترین اثر مثبت را بر حرکت شاخص داشتند. در معاملات امروز، نمادهای «سابیک»، «آسیاتک» و «شستا» جزء در نمادهای پرتراکنش قرار داشتند.
در حال حاضر، خروج نقدینگی از بورس و ورود آن به بازارهای موازی، از جمله مشکلاتی است که بازار سرمایه با آن دستو پنجه نرم میکند. از سوی دیگر، ارزش معاملات همچنان در حال کاهش است و به اعتقاد بسیاری از کارشناسان و فعالان بازار سهام، باید انتظار بازاری متعادل اما منفی را داشت.
با این حال به باور برخی از کارشناسان، نزدیک شدن به فصل مجامع میتواند عاملی برای صعود بازار باشد. این در حالی است که طی ماههای اخیر، شرکتهای DPSمحور، با مشکلاتی از قبیل نرخ یوتیلیتی، نرخ خوراک و... مواجه بودهاند و تقاضا در این نمادها، کاهش یافته است. از سوی دیگر، بازار سرمایه همچنان با ریسکهایی مانند قطعی برق صنایع، تشدید تحریمها و... مواجه است. اما عدهای از اهالی بازار اعتقاد دارند با توجه به روندی که نرخ ارز در پیش گرفته است، احتمال تغییر الگوی معاملاتی بازار سهام وجود دارد.