قرمزپوشی بورس در دومین روز هفته/ ارزش معاملات خرد بالای ۳هزار میلیارد
معاملات امروز بازار سرمایه، با افت بیش از سه هزار واحدی شاخص کل به پایان رسید و این شاخص در ارتفاع یک میلیون و ۴۶۳هزار واحد قرار گرفت.
به گزارش کارگزاریاب؛ معاملات امروز بازار سرمایه در حالی به پایان رسید که شاخص کل پس از افت بیش از سه هزار واحدی همراه شد و در ارتفاع یک میلیون و ۴۶۳هزار واحد قرار گرفت. شاخص هموزن نیز با کاهش بیش از ۴۳۷ واحدی همراه شد و در ارتفاع ۳۹۵هزار واحد قرار گرفت. شاخص کل فرابورس هم، ۵۹ واحد پایین آمد و در سطح ۱۹هزار و ۲۰۵ واحد باقی ماند.
نمادها با بیشترین تاثیر مثبت و منفی
پتروشیمی شازند (شاراک) با ۴۳۹ واحد، سایپا (خساپا) با ۴۲۴ واحد، شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) با ۴۰۳ واحد و ایران خودرو (خودرو) با ۳۷۵ واحد با تاثیر مثبت بر شاخص بورس همراه شدند.
در مقابل، ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۷۴۱ واحد، پتروشیمی نوری (نوری) با ۶۴۵ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ۵۶۱ واحد و صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با ۵۱۸ واحد تاثیر منفی بر شاخص بورس داشتند.
نمادهای بیمه پاسارگاد (بپاس)، شرکت سرمایه گذاری صبا تامین (صبا)، پلیمر آریا ساسول (آریا) و کلر پارس (کلر) با تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس همراه بودند.
همچنین پالایش نفت شیراز (شراز)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، بهمن دیزل (خدیزل) و تولید برق عسلویه مپنا (بمپنا) تاثیر منفی بر شاخص فرابورس داشتند.
امروز در معاملات بورس تهران، بیش از هشت میلیارد و ۶۱۵ میلیون سهم، حقتقدم و اوراق بهادار به ارزش ۴۶هزار و ۱۱۷ میلیارد ریال معامله شد.
در جریان معاملات امروز، بیش از ۶۳ درصد نمادها خروج پول حقیقی را ثبت کردند و تنها ۲۰درصد نمادها شاهد ورود پول حقیقی بودند. بیشترین خروج پول حقیقی به سهام تفارس (شرکت تأمین سرمایه خلیج فارس) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۲۴ میلیارد تومان بود. پس از تفارس، نمادهای آریان (شرکت پارس آریان) و شستا (شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
امروز باز هم ارزش معاملات خرد بهبود پیدا کرد و به بیش از سه هزار میلیارد تومان رسید و با رقم سه هزار و ۱۱۱ میلیارد تومان، بیشترین میزان طی ۲۱ روز معاملاتی گذشته ثبت شد.
پس از رشد خیرکننده در بازار دیروز، شاخص کل امروز با افت بیش از سه هزار واحدی همراه شد؛ فلزات اساسی و کانه های فلزی بیش ترین نقش را در افت امروز شاخص داشتند. از سوی دیگر نمادهای برجامی برخلاف دیروز، با فشار عرضه همراه شدند. به نظر میرسد که با نزدیک شدن به پایان ضرب العجل اروپا برای پاسخ به متن نهایی توافق و عدم اظهار نظر رسمی از سوی ایران، تردید درخصوص نهایی شدن برجام را در این دور از مذاکرات افزایش داده است.