اخبار کارگزاری ها

چگونه شماره حساب کارگزاری را تغییر دهیم؟

اگر از فعالان بازار سرمایه هستید و قصد دارید بنا به دلایلی اطلاعات بانکی در کارگزاری خود را تغییر دهید این مقاله با عنوان چگونه شماره حساب کارگزاری را تغییر دهیم؟ را از دست ندهید. پیش از پرداختن به موضوع اصلی تعریفی از کارگزاری داشته باشیم. کارگزاری ها اشخاص حقوقی بوده که با دریافت مجوز از سازمان بورس نقش واسط بین سهامداران و شرکت های بورسی را دارند و به سهامداران خدمات می دهند تا با دسترسی به سهام کلیه شرکت ها، به راحتی بتوانند سهام شرکت ها را خرید و فروش نمایند.

حال همانطور که می دانید کلیه علاقه مندان به فعالیت در بورس لازم است در یکی از کارگزاری های معتبر و دارای مجوز ثبت نام نمایند و ضمن ثبت نام در سامانه سجام و دریافت کد بورسی، بتوانند به معاملات بازار دسترسی داشته باشند. در ثبت نام کارگزاری اطلاعات هویتی، شغلی، تحصیلی و بانکی و … درج می شود و گاها پیش می آید شخص سرمایه گذار بخواهد اطلاعات بانکی خود را ویرایش کند و نداند که چگونه این کار را انجام دهد. حال ما برآن شدیم تا در مقاله ای به این موضوع بپردازیم و نحوه ویرایش و تغییر شماره حساب در کارگزاری را آموزش دهیم.

نحوه تغییر شماره حساب کارگزاری

اگر قصد تغییر شماره حساب کارگزاری خود را دارید، بهترین و مطمئن ترین راه این است که با پشتیبانی کارگزاری تماس حاصل فرمایید و درخواست تغییر شماره حساب نمایید تا راهنمایی های لازم را دریافت نموده و نسبت به تغییر شماره حساب کارگزاری اقدام نمایید. مراحل تغییر شماره حساب بانکی در کارگزاری های مختلف به سادگی و بدون پیچیدگی می باشد.

به عنوان مثال اگر مشتری کارگزاری آگاه می باشید می توانید اطلاعاتی شامل نام بانک، کد شعبه، نام شعبه، نوع حساب، نام شهر بانک، شماره حساب و شماره شبا را به تیکت پشتیبانی ارسال نمایید. برای اینکار از طریق سیستم کامپیوتری و با مراجعه به سایت online.agah.com، در قسمت ویجت های سمت چپ گزینه ی ثبت تیکت پشتیبانی را انتخاب نمایید.

یا از طریق اپلیکیشن با انتخاب گزینه بیشتر و در قسمت تیکت پشتیبانی علامت مثبت را انتخاب نمایید.

همچنین می توانید به آدرس crm@agah.com ایمیلی شامل اطلاعات نام بانک، کد شعبه، نام شعبه، نوع حساب، نام شهر بانک، شماره حساب و شماره شبا ارسال نمایید. تیم پشتیبانی تا دو روز کاری بعد مشخصات درخواست شما را بررسی، اصلاح و ثبت خواهد کرد.

کارگزاری چیست؟

برای ورود به بازار بورس و سرمایه گذاری در بازار سهام و به طور کلی کسب خدمات در حوزه بورس، لازم است افراد به یکی از کارگزاری های تایید شده از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار مراجعه نمایند و درواقع درگاه ورود به بازار سرمایه کارگزاری های بورسی می باشند. در توضیح ساده تر می توان گفت کارگزاری واسطه ای بین سهامداران و سرمایه گذاران با شرکت های حاضر در بازار بورس می باشد تا شما بتوانید به راحتی به انجام معاملات در بورس بپردازید.

اسامی کارگزاری های بورس

آنچه که آمار منتشر شده نشان می دهد بیش از 100 کارگزاری دارای مجوز در کشور وجود دارد که زیر نظر سازمان بورس مشغول به فعالیت هستند.

برخی از کارگزاری های بورس به شرح زیر هستند:

  1. کارگزاری مفید
  2. کارگزاری آگاه
  3. کارگزاری مبین سرمایه
  4. کارگزاری فارابی
  5. کارگزاری بانک پاسارگاد
  6. کارگزاری اقتصاد بیدار
  7. کارگزاری بورس بیمه ایران
  8. کارگزاری توسعه معاملات کیان
  9. کارگزاری نهایت نگر
  10. کارگزاری صبا تامین

اسامی دگیر کارگزاری ها را در مقاله لیست کارگزاری های بورس ایران مشاهده نمایید.

معیارهای انتخاب یک کارگزاری خوب چیست؟

کارگزاری های با سابقه زیادی همچون کارگزاری فارابی، کارگزاری مفید، کارگزاری آگاه ، کارگزاری خبرگان سهام و … در حال فعالیت هستند و کاربران زیادی دارند. لازم به ذکر است که امکان معاله و خرید وفروش سهام شرکت های حاضر در بازار سهام در کلیه این 108 کارگزاری فراهم می باشد، اما زمانی می توان گفت کارگزاری ای خوب و مناسب ثبت نام می باشد که بتواند با خدمات جانبی ویژه، منحصر به فرد عمل کند و رضایت کامل مشتریان را جلب نماید.

ویژگی های مختلفی برای کارگزاری ها مطرح است که در صورت دارا بودن، می توانند جزء بهترین کارگزاری جهت ثبت نام باشند. در ادامه برخی از این ویژگی ها آورده شده است.

برخی از این ویژگی ها به شرح ذیل است:

  • راحتی ثبت نام در کارگزاری
  • داشتن سامانه معاملاتی پرسرعت و بدون قطع شدن
  • سیستم پاسخگویی کارگزاری
  • پشتیبانی و باشگاه مشتریان
  • دادن اعتبار به سهامداران
  • داشتن بورس کالا و انرژی
  • صندوق ها و سبدگردانی
  • تحلیل بازار، مشاوره و آموزش

در سایت کارگزاریاب 80 کارگزاری فعال بازار بورس را از نظر راحتی ثبت نام، سرعت سامانه معاملاتی، شرایط اعتباری، پشتیبانی مشتریان، ارائه تحلیل های بازار، اعتبار و رتبه کارگزاری، خدمات مشتریان ویژه، معاملات مشتقه، بورس کالا و انرژی، باشگاه مشتریان، شعب و پشتیبانی حضوری و صندوق ها و سبدگردانی مورد مقایسه قرار داده اییم که می توانید اطلاعات لازم و جامعی را کسب نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا